Deelname aan dit evenement geschiedt op eigen risico. De organisatie stelt zich derhalve niet aansprakelijk voor enigerlei schade, letselschade, zaakschade en gevolgschade. Hetgeen inhoud dat de deelnemer(s) deze risico’s uitdrukkelijk voor zijn / haar rekening nemen.

Bij annulering door de deelnemer (door slecht weer of een andere reden) worden de ticketgelden niet gerestitueerd.

De organisatie heeft het recht om de hunebeddentocht te verplaatsen of te annuleren. Als dit gebeurt zal de organisatie proberen voor een passende oplossing te zorgen. Als de hunebeddentocht wordt geannuleerd of verschoven, zal de organisatie haar best doen u daarvan zo spoedig mogelijk in kennis te stellen. Wij kunnen echter niet garanderen dat u voor aanvang van het evenement op de hoogte wordt gesteld en stellen ons niet verantwoordelijk voor eventueel gemaakte kosten.

Wanneer een ticket binnen 14 dagen voor aanvang gekocht wordt vervalt het recht op herroepingsrecht (op de aankoop van een ticket).

Voor het betalen van de tickets maakt u gebruik van de iDeal betaaldienst TicketApply. Bij betaling gaat u tevens akkoord de door hun genoemde algemene voorwaarden en eventuele kosten voor het gebruik van deze betaaldienst.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij hebben daarom (ook vanwege de AVG-wet) een heldere privacy overeenkomst die u kunt vinden op onze website; http://hunebeddentocht.nl/privacyverklaring.